Bij Allermooist vinden wij het belangrijk dat we aan de wensen van jullie gezin kunnen voldoen. Dit geldt natuurlijk ook voor de wensen van de nanny/gastouder. Hieronder kun je zien hoe wij werken.

Tijdens dit gesprek is het van belang zoveel mogelijk informatie in te winnen over jullie als gezin. Jullie gezinssamenstelling, hoeveel uur en hoeveel dagen jullie opvang nodig hebben, jullie verwachtingen, jullie normen en waarden etc.

Aan de hand van jullie situatie, gaan wij op zoek naar een gastouder of nanny. Zodra wij iemand gevonden hebben, gaan wij op intake bij de nanny of gastouder thuis. Pas als wij volle vertrouwen hebben in de gastouder of nanny, zullen we haar voorstellen aan jullie. Een nanny komt bij jullie thuis voor een koppelgesprek en bij een gastouder gaan jullie naar het huis van de gastouder.

Tijdens het koppelgesprek kunnen jullie kennis maken met elkaar. Ook is het belangrijk open en eerlijk te zijn tijdens het gesprek. Jullie moeten wel een goed gevoel hebben bij de nanny/gastouder en zij moet ook passen in jullie gezin. Bij een koppelgesprek met de gastouder is het belangrijk dat jullie ook de ruimtes goed bekijken. Het is wel belangrijk dat jullie ook een goed gevoel hebben bij de omgeving waar jullie kindje komt.

De nanny komt onder de regeling Dienstverlening aan huis bij jullie in dienst. In het contract worden afspraken gemaakt, zoals werkdagen en tijden. Ook stellen wij een contract op tussen jullie gezin en Allermooist. Bij een gastouder gaat het om een ander contract. In dit contract komen wel de opvang dagen te staan en het uurtarief vastgelegd.

Omdat wij het belangrijk vinden dat een nanny/gastouder in een veilige omgeving kan werken is het van belang de risico-inventarisatie uit te voeren.

Omdat je als gezin recht hebt op kinderopvangtoeslag, worden er door de overheid wat eisen gesteld aan de kwaliteit van de opvang. Een nanny/gastouder dient daarom geregistreerd te zijn in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen. De registratie regelt Allermooist voor jullie.

Zodra wij de getekende contracten en het LRKP-nummer hebben ontvangen kan jullie kindje opgevangen worden door/bij de nanny/gastouder.

De ene keer doen we de Risico-inventarisatie en de andere keer komen we om de nanny/gastouder te controleren op het pedagogische vlak. Dit doen we dmv een pedagogische scan.

Bij Allermooist hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact. Ook nadat de opvang van start is gegaan, kun je ons altijd bellen of mailen bij vragen of andere dingen. Wij blijven graag betrokken bij de opvang en zullen hulp bieden waar nodig.

Waar Allermooist voor zorgt is dat er rust komt in de chaos van het leven.

De nanny neemt dat gene uit handen wat ouders stress oplevert.

Meer informatie of heb je interesse in een intakegesprek? Bel of mail dan gerust

Stuur een bericht via het contactformulier

Start typing and press Enter to search