Wat  Allermooist Babycoach zo uniek maakt, is dat de consulten altijd bij jullie thuis plaatsvinden. In jullie vertrouwde omgeving krijg ik een goed beeld op de situatie waarin de baby zit.

Het consult

Het eerste consult duurt ongeveer 1,5 uur. Tijdens dit consult heb ik alle tijd om naar jullie verhaal te luisteren, jullie baby te observeren en te kijken naar de interactie tussen jullie en de baby. Ik denk met jullie mee en deel mijn kennis met jullie. Hierdoor kunnen wij samen onderzoeken waar de oorzaak ligt van de problemen die jullie ervaren.

Wat  Allermooist Babycoach zo uniek maakt, is dat de consulten altijd bij jullie thuis plaatsvinden

Ik geef jullie praktische adviezen en tips waar jullie mee aan de slag kunnen. Ook maak ik gebruik van verschillende materialen die ondersteuning kunnen bieden voor jou en jouw baby. Zo nodig verwijs ik jullie door naar een gespecialiseerde hulpverlener zoals, een fysiotherapeut, een huisarts, een osteopaat etc.

Vervolg contact

Na maximaal een week na het eerste consult hebben wij weer contact. Dit kan aan de hand van een tweede consult maar het mag ook telefonisch. Het is maar net wat jullie wensen zijn. Wij kijken dan samen of de adviezen effect hebben gehad en of er aanvulling nodig is. Meestal zijn 2 á 3 consulten al genoeg om jullie weer op weg te helpen.

Ik geef jullie praktische adviezen en tips

Ook maak ik gebruik van verschillende materialen die ondersteuning

kunnen bieden voor jou en jouw baby

Meer informatie of heb je interesse in een intakegesprek? Bel of mail dan gerust

Stuur een bericht via het contactformulier

Start typing and press Enter to search