Als je op zoek bent naar een gastouderbureau met persoonlijk contact en aandacht ben je bij Allermooist is een nanny & gastouderbureau aan het juist adres. Wij bieden verschillende vormen aan van kinderopvang.

Op deze manier kunnen wij elke gezinnen een passende vorm van kinderopvang aanbieden. Wat wij belangrijk vinden is dat de bij ons aangesloten nanny’s en gastouders het werk doen vanuit hun passie. Omdat wij daar zoveel waarde aan hechten, gaan wij altijd eerst even kijken bij de gastouder of nanny thuis om te kijken wie zij zijn, wat ze doen en wat voor persoon zij zijn. Vanuit hier voelen we al snel of iemand geschikt is als gastouder of nanny en of ze passen in onze visie. Wij werken in Zoetermeer en omstreken.

Hoe zorgt Allermooist voor de passende vorm van gastouderopvang en de beste match?

Elk gezin heeft zijn eigen wensen, eigen samenstelling en eigen kijk op wat zij belangrijk vinden. Aan de hand van deze informatie die wij tijdens een persoonlijk gesprek graag van jullie horen, gaan wij jullie laten zien welke vorm het beste bij jullie past en gaan wij kijken wat voor soort gastouder bij jullie past. Wij zoeken dus vanuit jullie wensen en niet vanuit wie of wat wij beschikbaar hebben. Zeker als er gekozen wordt voor een nanny aan huis, is een goede match uitermate belangrijk. Hierbij gaan wij dan ook gericht zoeken naar de persoon die bij jullie past en plaatsen wij zoekopdrachten naar jullie wensen.

Wij bieden meer dan alleen opvang.

Bij Allermooist staat het belang van de kinderen voorop. Onze visie is zeer gericht op de kijk die wij hebben op kinderen. Kinderen hebben het recht om zich te ontwikkelen op hun eigen manier en tempo en dat vinden wij dan ook zeer belangrijk. Ontwikkelingen stimuleren is heel belangrijk, maar wel op niveau van het kind. Een kind zal zich niet ontwikkelen als hij zich niet veilig of prettig voelt. Kinderen ontwikkelen zich allemaal op een andere manier. Dat is prima en moet gerespecteerd worden. Wij hechten veel waarde aan goede, professionele en kwalitatieve opvang. Wij zullen onze gastouders en nanny’s daarom minimaal 1 keer per jaar d.m.v. een pedagogische scan, toetsen op hun manier van werken en samen bekijken hoe de kwaliteit nog beter kan.

Een kind in zijn waarden laten,

draagt bij aan een waardevolle toekomst

Meer informatie of heb je interesse in een intakegesprek? Bel of mail dan gerust

Stuur een bericht via het contactformulier

Start typing and press Enter to search